Raznovrstna ponudba v toplicah

Če koga slišite reči, da gre za vikend v toplice, najprej pomislite na namakanje v toplem bazenu. A današnje toplice lahko predstavljajo veliko več kot pa zgolj nekaj bazenov in urejeno okolico. Na voljo so še druge številne storitve, med katerimi ima posebno mesto zagotovo tudi wellness.

Bazeni v toplicah so namenjeni vsem generacijam, tudi tistim najmlajšim, ki so se nedolgo nazaj šele naučili dobro plavati. Ena od možnosti v termah je celo ta, da vašega malčka naučijo plavati. Medtem ko se otrok uči prvin plavanja pod okriljem spretnih strokovnjakov, pa vi mirno lahko uživate na masaži ali v savni.

Kopanje, savna, sprehod in večerja

Toplice že zelo dolgo časa niso več samo prostor, kjer se nahajajo ljudje po okrevanju oziroma starejši ljudje, ki so se tja prišli zdravit. Gre za kompleks, v katerem lahko vidite staro in mlado. Prav vsak si lahko najde nekaj zase. Aktivnosti je toliko, da jih je težko vključiti v samo en dan, zato je v terme pametno oditi vsaj za nekaj dni.

wellness masaža
Po kopanju lahko obiščemo wellness, si privoščimo kakšno masažo in odidemo na izvrstno večerjo. Za piko na i si lahko privoščimo še sprehod po bližnjem mestu.

Veliko ljudi v toplice odhaja čez leto čez vikend. Sicer pa so terme dobrodošla izbira ne samo v zimskem času, ko se lahko grejemo v toplih bazenih, temveč tudi poleti, ko nas tam pričakajo lepo urejeni bazeni na prostem. Po kopanju lahko obiščemo wellness, si privoščimo kakšno masažo ali savno, odidemo na izvrstno kosilo ter večerjo. Za piko na i si lahko privoščimo še sprehod po bližnjem mestu.

Wellness v toplicah

Če so se ljudje nekdaj v toplicah predvsem veselili namakanja v toplih bazenih, se dandanes lahko vključujejo v različne storitve, s pomočjo katerih se lahko tudi kaj novega naučijo. Na voljo so terme, ki vam ponujajo celo predavanja, ki potekajo pod okriljem strokovnjakov za zdravo prehranjevanje in življenje na sploh.

paketi v termah s predavanji o zdravem prehranjevanju
Terme vam ponujajo celo predavanja strokovnjakov za zdravo prehranjevanje in življenje na sploh.

Če boste za vikend sami, v dvoje ali z družino odšli v terme, je velika verjetnost, da domov ne boste prišli samo sveže prerojeni in polni energije, temveč tudi z novim znanjem o tem, kako morate pravilno živeti, da boste čim dlje časa ostali zdravi in v dobri telesni kondiciji. Vse to vam omogoča wellness, ki je tudi sicer vse bolj dobrodošla storitev.

Preverite paketne ponudbe v termah

Ker je pri nas veliko ponudbe, ki je povezana s toplicami, ste pri izbiri lahko precej zahtevni. Izberite tiste, kjer so vam na voljo najbolj dostopni paketi v termah, in to po najdostopnejših cenah. Za pare so zelo mikavna izbira paketi za dva, ne manjka niti paketov za družine. Ne glede na to, za kateri paket ponudbe v toplicah se boste odločili, vedno dovolj temeljito preučite podrobnosti. Preverite, ali izbrano vsebuje tisto, česar si sami želite.

paketi v termah s široko ponudbo storitev.
Za pare so zelo mikavna izbira paketi v termah, kjer se bosta odpočila in uživala v široki ponudbi storitev.

Posebni paketi v toplicah so na voljo ob najrazličnejših praznikih. V času valentinovega lahko preverite, ali je na voljo kakšen poseben paket za dva. Veliko izvrstne izbire lahko najdete tudi v času božiča in novega leta.

Kaj vključuje izbrani paket v toplicah?

Ko boste izbirali primerno lokacijo toplic, boste verjetno ponudbo preverili tudi na spletu. Ponudniki paketov v termah takšne storitve navadno predstavijo do podrobnosti. To na primer pomeni, da lahko natančno preverite, kaj denimo vključuje paket za dva, ki ga boste torej koristili s svojo ljubljeno osebo. To je lahko kopanje v bazenih, možnost savne, masaže ali vsaj en obrok.

Kopanje v termalnem centru Thermana Park z bazeni, whirlpooli in tobogani

Če se vam bo zdelo, da v izbranem paketu ponudbe v toplicah manjka kakšna ključna storitev, ki bi jo želeli koristiti, pa se lahko s ponudnikom dogovorite, da jo boste dodatno plačali.

V toplice z avtodomom

Vse več je takšnih gostov, ki se tudi v toplice pripeljejo kar z avtodomom. Seveda pa je treba najprej preveriti, ali ta možnost v izbranih termah sploh obstaja. Če obstaja, to pomeni, da boste svoj avtodom lahko udobno parkirali na ustreznem mestu in se lepo namestili v njem. Na kopanje, masaže, v savno ter na večerjo pa boste hodili v kompleks, ki vam ponuja še druge številne storitve.

Če pa se boste v najbolj priljubljene terme pri nas pripeljali z avtomobilom, se boste najverjetneje nastanili v sodobno opremljenem hotelu. V njem si boste lahko v okviru paketa, ki ste si ga izbrali, lahko privoščili zajtrk, kosilo ter večerjo.

Vse storitve v termah

Sodobno opremljene terme torej premorejo precej več, kot si morda mislite. Čisto vse storitve, ki so vključene v številne pakete, lahko vedno preverite na spletni strani ponudnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *